Copil..


Imi rasar razele de undeva de la orizont.. si`ti caut ceva in spatiul meu. Sper sa gasesc un punct care sa ma aduca inapoi. Sau poate doar nu mai vreau.Dar mi`e dor. De cum opresti masina`n intersesctie ca sa ma saruti, desi e periculos. Ca parchezi unde nu`i bine.. ca ma ai in toate felurile, cand iti zic ca nu mai pot… Ca deliciile apar atunci cand nu mai e spatiu.

Vii si pleci.. des.. cauti si mai gasesti, ca uneori mai am putere.. dar se termina cand rasare soarele si tu pleci.. si`mi ies din minte amintiri si mirosul tau de pe asternuturile mele. Te iubesc.. dar lasa`ma sa`ti urasc slabiciunea si sa`mi condamn neputinta. Inca incerc sa caut, pentru ca puterea`mi sta in tine.. si fara raman aceeasi.. pierduta de esenta. Si mi`e frica.. pentru ca stiu ca intr`un final am sa`i dau deptate.. si am sa plec.

Dar inainte de toate ramai sa ma tii de mana.. e ultima urma umana in mine, cand rasare soarele si iubesc absenta ta.. si noi vom fi.. niciodata.. noi. Moment.. clipa.. si trecut.

Caut acum o urma.. si ma ghidez dupa ea pana in patul meu .. care`ti poarta amprenta.. tine`ma de mana si cauta`mi privirea.. poate e ultima licarire de sentiment din mine.. Hai.. uita`te acum, pana nu va fi trecut.. si`mi va lua amintirile mele cu tine, odata cu ea. Acum.. e doar un ultim moment.. danseaza`mi nelinistea si emotia..si frica.

Doar zbor.. si ma rup incet de noi..

Telefon matinal…

– Mi`e frica.. dar.. ma salvezi? i`am zis in timp ce lacrimi mici si sarate curgeau..

– Vrei?

– Da..

– Ti`e teama?

– Da..

– Nu te apuca inca de bagaje.. respira azi.. cautam logica maine. Dormi copil.. azi doar dormi..

Uneori.. astept sa zbor, acum sunt.. in cadere libera

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s