Lucruri care conteaza


Gand in miez de noapte inainte de somn.. imi lipsesc.. si apoi e liniste. Sunt eu dupa multi ani plini si frumosi, ma asteapta inca multi, nu stiu cat de frumosi. Dar sunt ai mei..si am sa incerc sa aduc in fiecare zi in viata mea sentimentul asta care imi face fiecare pas mai usor de facut.

Nu conteaza multe in viata si tocmai lucrurile alea ne iau cel mai mult timp. Pentru cele mai importante nu avem sau nu vrem sa avem timp. De frica. Frica pentru ca e posibil sa se duca repede momentul, pentru ca putem ajunge singuri, pentru ca drumul „pana la” si ocolirea lui ne dau senzatia ca inca mai avem timp si amanam atat de mult momentul incat atunci cand ne hotaram in sfarsit ramane.. nimic.

Oameni superificiali.. carcase goale, ambalate frumos. Si uneori ei iau tot ceea ce e mai bun in noi. Pentru cei mai importanti avem nimic de dat, pentru ca suntem secatuiti. Nimic de spus, pentru ca rostim atatea in restul timpului incat ni se pare normal ca ei sa stie.. de ce mai au nevoie de alte declaratii? Nimic de aratat, pentru ca ar trebui sa intuiasca. Nimic .. pentru ca lucrurile neimportante ne lasa fara puteri.

Trage o linie imaginara in seara asta si spune rezultatul in gand. Nu`i asa ca ajungem la aceasi concluzie? Si timpul e al naibi de scurt.. o stiu din proprie experienta. Zambeste si fa lucrurile importante mai bine…

Teorii inainte de somn, pentru ca astazi am invatat ca omul pe care`l iubesti e posibil sa nu ramana o viata intreaga langa tine, dar timpul pe care l`a avut de petrecut langa tine, trebuie facut sa merite fiecare clipa. Dragostea nu inseamna posesivitate, nu`ti da nimeni asigurari ca va avea termen de garantie pe viata, nu inseamna decat momente in care ii arati omului aluia de langa tine ca totul conteaza. Dragostea inseamna multa durere constanta, dar inseamna fericirea care face toata durerea sa dispara, chiar si amintirea ei se evapora. Ramane doar impacarea ta cu Universul care a putut sa va tina timpul in loc. Lucruri marunte care devin oxigen, totul si nimic, daruire si vulnerabilitate.

Eu.. sau tu.. sau el.. sau ea. Asa cum suntem noi. Pentru momentele care conteaza!

Pentru ceea ce conteaza, dragilor!

Noapte buna.. oriunde ai fi!

Reclame

2 gânduri despre „Lucruri care conteaza

  1. brandusa spune:

    … vibranm la fel, pian sau nu… cu drag !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s