Ever after..


– Si acum vreau sa te fut, imi zice iesind din gura mea. Vreau sa simt ca esti doar a mea
Simt o nevoie disperata sa`l satisfac, sa ma las dominata de el. Intra in mine incet, plesnindu`ma peste fund, apoi iese.. ma mangaie, ma plesneste iar.. ma urca si ma coboara ca intr`un carusel sexual. Este tot ce mi`am dorit si mai mult. Ma face sa ma descopar. ma trage spre el si intra iar in mine, iar cand imi ordona, am un orgasm sfasaietor si ma prabusesc pe pat.

Ma ia in brate si ma saruta.
– Sotia mea frumoasa..

Am aflat ce se intampla dupa „happily ever after”. Bine, in varianta mea personala si foarte porno. Pentru ca acest „ever after” ni`l facem cat de „happily” vrem noi. Viata dupa ce spui „DA” nu se schimba. Nu`i mai mult decat o hartie. Relatia insa, depinde de noi cum o ducem mai departe. Noi ne`am descoperit pe parcursul anilor. Putini ce`i drept. Dar pentru un cuplu casatorit, probabil batem ceva recorduri.

Ne`am dat planurile unul celuilalt peste cap cand am aflat ca vom deveni parinti. Pentru mine, a fost un vis devenit realitate. Pentru el a fost un soc, si groaza de a avea o chestie plangacioasa in imediatata apropiere.. Si totusi am descoperit amandoi ca sarcina nu ne`a indepartat, ba din contra. Ne`a facut sa vrem si mai mult sa ne.. apropiem.

Sexul nostru pervers, a devenit si mai pervers. Pentru o femeie casatorita si insarcinata, recunosc, ca e o placere sa dorm alaturi de cureaua preferata din garderoba lui. Inca am pe fund urma lasata de ea.. ma excita teribil cand ma intind in pat si`i simt pielea pe pielea mea. Cand ii vad privirea perversa in timp ce se intinde dupa ea si`mi spune autoritar sa inchid ochii.

– N`ai voie sa`i deschizi. Ridica mainile sus, langa cap. Singurul sunet pe care ai voie sa`l scoti este sa gemi.

Si ma las purtata in voie de sunetul curelei care se intalneste cu pielea mea. Intunericul din camera devine si mai intunecat. Incep sa tremur. Sa`l vreau adanc in mine. Iar el ma chinuie mai tare. Ma duce in locuri din mine, in care nu stiam ca pot sa ajung. Si`l simt adanc in mine si cureaua lui pe pielea mea, iar.. si iar.. si vreau sa strig dar nu mai am cuvinte, tot ce vreau e sa ma topesc intr`un orgasm.

– Nu inca.. mai tine`l.. vreau sa`ti dai drumu` doar cand iti spun eu..
Iar eu vreau sa mor. Si sa invii. Si el ma penetreaza pana la epuizare, ma plesneste, ma adora, imi vorbeste, inca o curea si inca una.. si inca una. Si`l simt cum mai are putin si explodeaza in mine.. si`l implor sa ma lase sa am orgasmul meu binemeritat..

– Da`ti drumu` pentru mine… ACUM!

Ma prabusesc din infinitul in care m`a dus. Si nu vreau sa revin printre muritori.

Imi ador sotul. Ador tot ce face din mine si tot ce face pentru mine. Il ador pentru ca ma iubeste atat de mult incat sa`mi satisfaca toate dorintele. Sexuale si nu numai. Pentru ca ma lasa sa fiu curioasa si sa explorez. Pentru ca ma alinta, imi da curaj, pentru ca`mi spune in fiecare zi cat de frumoasa si sexy sunt, cu toate ca am o burtica imensa si cateva kg in plus pe coapse. Pentru ca ma fute in feluri in care nu credeam ca pot sa fiu fututa. Pentru ca nu ma lasa sa ma pierd. Pentru ca e al meu. Si doar al meu. Si`s a lui. In toate felurile posibile.

3 gânduri despre „Ever after..

  1. Paula spune:

    Oh, deci asta ai mai făcut între timp… :)) mă bucur pentru tine!

Lasă un comentariu